La Firma

Abelenda Advocats, especialitzats en dret d’empresa, es constitueix pensant que el servei a les empreses mereix una atenció especial, la mateixa que l’empresari dóna al seu negoci.

La voluntat unànime dels lletrats del nostre bufet és que la professionalitat, la transparència i l’eficàcia siguin les bases que presideixen la nostra feina.

Assessorem i defensem jurídicament, buscant les millors solucions als casos que preocupen als nostres clients, fent prevaldre els seus interessos per damunt de qualsevol altre, en tots els àmbits jurídics que afecten qualsevol empresa: dret civil, mercantil, laboral, penal econòmic o administratiu.

Tractem amb el nostre caràcter resolutiu i transmetem confiança al client per la feina ben feta amb dedicació i perseverança, temes d’empreses i de particulars.

A Abelenda Advocats, el treball conjunt de l’equip de lletrats al servei de l’empresari, permet oferir al client solucions globals als seus problemes aportant-los una excel·lent visió pluridisciplinària que aprofita les possibilitats que ofereixen els diversos coneixements i punts de vista dels seus professionals del dret.


l' Equip humà


Lluís Abelenda Puigvert

Lluís Abelenda Puigvert

Advocat / CEO (director general)
Inés Rojas Fernández

Inés Rojas Fernández

Advocada
Julia Vyetrova Prosuzhykh

Julia Vyetrova Prosuzhykh

Cap d’administració i màrqueting/ Intermediària en llengua russa i anglesa