Per què Abelenda Advocats?

Abelenda Advocats no és un bufet d’advocats més. És un equip de persones l’objectiu principal de les quals és la professionalitat i l’absoluta vocació de servei al client en cadascuna de les feines que se’ns encarreguen.

Més enllà de la formació contínua dels nostres professionals i de les aptituds personals de cada advocat, ens caracteritza l’esforç i dedicació que donem a cada cas. Cada client, cada consulta, cada plet és el més important.

Les virtuts que ens defineixen són: no descansar ni deixar mai de lluitar. Coneixedors de la dificultat dels nostres dies, lluitem juntament amb el client per resoldre de la millor manera possible cada conflicte. Tot problema té una bona solució per al nostre client.


Abelenda Advocats som:


Confidencialitat

És part de la nostra marca. Cap informació referida a cap cas, ni a cap client, surt fora del nostre equip humà. Tots els casos dels nostres clients són absolutament confidencials, en tots els seus matisos.

Professionalitat

El nostre principal objectiu és la satisfacció absoluta del client.

Abelenda Advocats sempre, en tot moment, en cada pas del seu problema és al seu costat. El nostre equip tracta tots els casos com el més important, informa el client immediatament i busca a través de l’estratègia i el profund coneixement del dret el millor resultat de la forma manera més ràpida possible.

Transparència i informació

Informem el client de totes les novetats del seu assumpte i ho fem al moment, en l’instant que la informació es produeix, explicant sempre tot allò que succeeix en cada cas. La feina del nostre equip sempre va agafada de la mà amb el seguiment del client, ja que és l’única manera de guanyar, de trobar el millor resultat.

La relació advocat-client és especial però tenim molt present que els seus pilars fonamentals són la veritat i la sinceritat.

Els resultats de la nostra manera de fer son: confiança client-advocat i advocat-client.

Som els advocats de la seva empresa.

Eficàcia, experiència i profunditat

Avui els negocis es mouen de manera vertiginosa.

Avui pots guanyar però... demà ja has perdut. La rapidesa en tots els aspectes d’un plet o duna controvèrsia és necessària. Per això el nostre equip i la nostra empresa, tot i estar consolidats des de fa ja més de 5 anys, estan formats per gent experimentada i alhora jove, educada en les noves tecnologies i amb les solucions d’avui, sense rèmores del passat. Voler és poder.

Exit

A Abelenda Advocats treballem cada cas com si fos el primer i l’últim.

El talent i l’estudi de l’equip no és suficient i cal voler... sempre volem trobar la solució més bona per als interessos del nostre client. Per guanyar cal treballar, per això basem el nostre èxit en la cultura de l’esforç. Treball i perseverança equivalen a èxit, el que volem per nosaltres i per als nostres clients.

La transparència, la confiança, la vocació de servei al client, l’eficàcia i l’èxit converteixen Abelenda Advocats en el bufet de referència en Dret d’Empresa.

Abelenda Advocats, els advocats de la seva empresa.